Vraag een demo aan

Er ging iets fout. Probeer het later nog eens opnieuw, of stuur ons een mailtje.
Bedankt voor de aanvraag. We nemen binnenkort contact op.

Reizen met een hoek af, GO NYC met Connections!

Strategie, concept, design, development
Connections is een Belgische reisorganisatie gespecialiseerd in low-cost luchtvaarttickets en het aanbieden van atypische avontuurlijke reizen voor wie graag zelf op ontdekking gaat. Met meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie en een uitgebreid netwerk van Travel Shops is Connections een gevestigde waarde die niet meer weg te denken is.
Als geavanceerde speler in toerisme was Connections op zoek naar een Sitecore partner die snel kon inspelen op de noden van de markt en bovendien flexibel was in het aanbieden van creatieve oplossingen. Onze jarenlange expertise in de reissector, gecombineerd met onze Sitecore-kennis, waren onder meer de doorslaggevende factor voor een hechte samenwerking.

Door implementatie van Sitecore-uitbreidingen, ondersteund door weldoordachte E-commerce en User Experience strategieën, zijn enorme sprongen voorwaarts genomen.

Preben, Sitecore Specialist bij Qite

Een klantgerichte e-commerce strategie

Samen werkten wij de online omgeving op een visueel aantrekkelijke manier verder uit om zo de beleving van de klant intenser te maken. Een klantgerichte e-commerce strategie werd uitgerold waarin personalisatie centraal stond. Dit maakt dat Connections nu in staat is om op een nog relevantere manier de juiste content aan de juiste persoon te tonen en zo een cutting-edge User Experience aan te bieden.

Uitbreiding van diepgaande integraties waaronder Flight Engine data

Flight Engine data werd geïntegreerd en tal van backend-integraties werden verder doorgetrokken. Bovendien stelden wij een gefaseerd traject op voor het verder uitrollen van de Online Marketingstrategie.

Een gepersonaliseerde online-beleving

Bovenop een boost in site traffic en overduidelijke toename van Sales Leads, zijn de resultaten ook voelbaar voor de medewerkers van Connections intern. Onze backend-integraties en Sitecore-uitbreidingen zorgen ervoor dat de interne werking is geoptimaliseerd en complexe processen zijn vereenvoudigd.

Sitecore-uitbreidingen verkorten processen
I/O Flight Engine data dankzij XML integraties
User Experience staat centraal
Analyse en langetermijn IT-strategie